EverMetin

----------Bun venit pe forumul dedicat jocului Online MMORPG Metin2,EverMetin!----------


  Metin2 Steel

  Distribuiţi
  avatar
  Gorthen

  Mesaje : 1
  Data de înscriere : 26/08/2012

  Metin2 Steel

  Mesaj  Gorthen la data de Dum Aug 26, 2012 4:19 pm

  Te-ai saturat sa tot cauti un server bun???Am sa te ajut in privinta aceasta
  Metin2 Steel este o comunitate care reuseste sa se remarce prin perfectiunea player-ilor,staff-ului si a actiunii reale din joc.

  Numele serverului:Metin2 Steel
  Site-ul oficial: metin2steel.in
  Forum oficial :metin2steel.in/forum/
  Level Max: 250
  Detalii server: -70% PvP si 30 % PvM
  -Playeri se pot bucura de diversitatea item-elor epice si de evolutiile lor
  -Impreuna cu Tiffiny putem sa vizitam noile Mape ale acestui server:Putem sa salvam lumea de atacul zombiilor
  Ne ajutam prietenii din mainile extraterestrilor care au pus stapanire pe lumea noastra
  Si o ajutam pe Zeita sa alunge serpii ce i-au ocupat mormantul
  -Cele 3 regate Shinso,Jinno si Chunjo ale acestui server au uitat de razboiul declarat si akum se distreaza impreuna la eventele zilnice organizate de membrii staff-ului
  -Peskarul a uitat de baraca lui si de pesti si si-a deschis un magazin care impresioneaza prin sigiliile lui.Grajdarul vazand ca afacerea peskarului cu sigilii merge foarte bine si-a dat demisia si a plecat la tara alaturi de poney lui.
  -Uriel a profitat si el de succesul peskarului.Vazand ca peskarul nu mai vinde perle,Uriel ofera in schimbul a 20 de dinti de ork-o perla rosie,10 limbi - o perla alba si 10 globuri- o perla albastra.
  -Datorita ratelor uriase de pe server adika 1000xdrop,yang,exp Handu-Up,noua in orash, si-a deschis un depozit unde iti poti depune linistit banii. Dar sa nu cumva sa pierzi "chitantele" deoarece Handu-Up nu iti inapoiaza banii doar in schimbul colierului milionar(500kk),cerceiilor phoenix(250kk) si bratarei okaniene(100kk)
  -Judy,o vrajitoare a server-ului,te ajuta cu sfaturi despre competentele tale ajudandu-te sa alegi calea perfecta pentru status-ul si competentele tale.Si ea nu se lasa mai prejos ajutandu-te sa ajungi mai repede la eventele fakute de staff.Puterea mintii cu care a fost inzestrata te ajuta sa iti schimbi orikand regatul in care te afli.
  -Ai o problema ? Nu ezita sa apelezi la ajutorul Membrilor Staff-ului.Ei devin pentru tine niste prieteni adevarati care te ajuta in orice problema.

  Alatura-te noua chiar azi si dovedeste-ne ca poti manui cu mare siguranta armele puternice oferite de zei si arata-ne ca poti fi cel mai bun din cei mai buni.

  Metin2 Steel are portile deschise pentru toti!!!
  Va asteptam!!

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Joi Ian 24, 2019 3:08 am